AESA Nederland is opgericht in 2008 met als achtergrond de markt te voorzien van goede maar ook betaalbare installaties waarbij de stelregel is: Afspraak is afspraak!

De installaties voor AESA Nederland worden geproduceerd door EuroAcces Technology (Atech). ATECH is het resultaat van 35 jaar ervaring die is opgedaan in de productie van gevelonderhoudinstallaties. ATECH is te vinden in meer dan 40 landen over de hele wereld. Dankzij een distributie-netwerk van bedrijven wordt onze organisatie elke dag voorzien van nieuwe ideeën, projecten en technische uitdagingen.

AESA Nederland maakt voor de levering en montage van de railbanen gebruik van diverse Nederlandse bedrijven die een ruime ervaring hebben met railbanen.

AESA Nederland is werkzaam in zowel bestaande als nieuwbouw. Voor opdrachtgevers als vastgoedontwikkelaars en aannemers, evenals woningcorporaties en vastgoedontwikkelaars leveren wij maatwerk: puur vakmanschap geheel gericht op de wensen en eisen van de klant.

AESA Nederland ontwerpt en monteert installaties voor gevelonderhoud die geheel voldoen aan uw wensen en eisen. Hierin houden we rekening met uw gebruiksgemak, optimale veiligheid en de bedrijfseconomische haalbaarheid van de installatie.

AESA Nederland houdt het graag duidelijk. Wij vinden dit zelfs noodzakelijk, om veiligheid en maatwerk te kunnen blijven waarborgen. Dankzij een organisatiestructuur met korte lijnen en onze ‘no nonsense’ instelling zorgen wij voor duidelijkheid. Voor, tijdens en na de uitvoering van uw opdracht.

Een installatie voor gevelonderhoud maak je niet alleen. Deze systemen zijn het eindproduct van een nauwe samenwerking tussen ons, AESA Nederland en u, de opdrachtgever. Wij bieden u de meest efficiënte, veilige en passende oplossing. Dit is vooral mogelijk dankzij onze flexibele instelling, regelmatig overleg en onderlinge afstemming.

Zoals eindgebruikers terecht uitgaan van de betrouwbaarheid van onze installaties, zo kunt u ook vertrouwen op ons als leverancier en partner. Hiervoor staan onze jarenlange ervaring en vakkennis garant!

 

 

 

 AESA Nederland BV is lid van Commissie Veiligheid Gevelonderhoudsinstallaties (CVG).

 

 

 

TOP